Remy: Falit će nam Costa, ali moramo pobjeđivati i bez njega

Nada se da će biti u prvoj postavi u subotu

Remy: Falit će nam Costa, ali moramo pobjeđivati i bez njega

Edmir Škorić

Diego Costa je suspendovan na tri utakmice zbog incidenta na meču protiv Arsenala i sada Jose Mourinho mora da ga mijenja.

Španski reprezentativac propustit će naredne tri utakmice, a Mourinho na raspolaganju ima Loica Remyja i Radamela Falcaa.

Remy je postigao gol u 4:1 pobjedi nad Walsallom u jučerašnjoj utakmici Liga kupa i mogao bi dobiti sada priliku da zamijeni Costu. 

"Kada igrate za Chelsea onda morate da date 100 posto svojih mogućnosti. Naravno da ću uraditi najbolje što mogu za ovaj klub", rekao je Remy za ESPN, dodavši:

"Diego će nam nedostajati, znamo svi koliko je važan timu, ali fokusirani smo na utakmice. Ko god da bude na terenu, uradit će sve što može da pobijedimo. Sramota je, naravno, da gubimo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Remy će vjerovatno dobiti priliku da igra protiv bivšeg kluba, Newcastlea, za vikend.

"To je moj bivši klub, tako da će mi biti zadovoljstvo igrati protiv njih. Menadžer će odlučiti hoću li biti u prvih 11, to ćemo saznati tek u subotu. No, budem li igrao, dat ću sve od sebe da pobijedimo", istakao je Francuz.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti