Renato Gojković se vraća u Premijer ligu?
U BiH je nosio dres Čelika i Slobode, a zatim odlučio karijeru nastaviti u .1.HNL

Napustio redove Istre 1961

Renato Gojković se vraća u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Renato Gojković napustio je redove hrvatskog prvoligaša Istra 1961. Gojković je ove polusezone upisao 12 nastupa te dodao jednu asistenciju, a zbog teške situacije u klubu odlučio je dići sidro i sada je slobodan nogometaš.

"Raskinuo sam ugovor, imali su previše dugovanja prema meni. Tužio sam ih i dobio čiste papire", kaže Gojković za SportSport.ba.

Posljednjih dana Gojković se povezuje sa nekoliko bh. premijerligaša. U BiH je već nosio dres Čelika i Slobode, te priznaje da određeni kontakti postoje.
"Imam kontakte sa klubovima iz Premijer lige. Mislim da ću za par dana znati ime svog novog kluba. Pregovori su u toku pa vidjet ćemo", ističe 22-godišnji defanzivac.

Prema nezvaničnim informacijama Gojković bi se mogao skrasiti u redovima FK Željezničar.
"Ne bih volio još ništa da govorim, dok se ne bude više detalja znalo. Zavisi i kakve su ambicije kluba s kojim pregovaram, pa ako se one poklope sa mojim, što da ne".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi