Postignut dogovor, Renato Sanches stiže u Premiership!

Potpist će za Liverpool

Postignut dogovor, Renato Sanches stiže u Premiership!

Esmer Oštraković

Portugalski nogometaš Renato Sanches napustit će Lille i pojačati Liverpool.

Kako je objavio novinar Enzo Bucchioni, Lille je prihvatio ponudu iz Liverpoola i vjeruje se da će Portugalac za svega 20 miliona eura pojačati Redse tokom januara.

Sanches je u Lille sitgao prošle godine iz Bayern Minhena, koji ga je doveo iz Benfice kao veliku nogometnu nadu, no ovaj 23-godišnjak nije uspio do kraja ispuniti očekivanja.

Ono što je pak sigurno, radi se o vrhunskom nogometašu koji itekako može da bude koristan Kloppovom sastavu na putu ka odbrani titule.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je već igrao u Engleskoj i to za ekipu Swanseaja kao posuđen igrač Bayerna, te je upisao 12 nastupa, ali ga je povreda spriječila da ostavi veći trag.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ado1989Mostar
Ako gosp. Klopp izvuce ono najbolje od njega, imace strasno pojacanje za sicu
6 1
salt_city
Top igrač, samo mu treba prava sredina da igra..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti