Renato Sanches na korak od Swanseaja

Stiže na posudbu

Renato Sanches na korak od Swanseaja

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Renato Sanches zatražio je od čelnika Bayerna da ga pošalju na posudbu i nalazi se na pragu transfera kojeg niko nije mogao očekivati.

Engleski mediji objavili su jučer da bi Renato Sanches svoju karijeru mogao nastaviti u Swanseaju gdje bi trebao doći na posudbu, ali niko nije vjerovao da je to moguće. Ipak, čini se da su ove informacije bile istinite jer ugledni engleski mediji tvrde da Sanches već sutra dolazi u ovaj klub.

Portugalac je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje u Bayern, ali nije uspio da opravda očekivanja. Iako je ovog ljeta bio na meti mnogih klubova na kraju je odlučio da zatraži posudbu u Swansea što je sve šokiralo.

Navodno, Sanches će već sutra doputovati na ljekarske preglede nakon čega će njegova posudba u Swanseaju zvanično početi. Na kraju sezone vratiti će se u Bayern, a navodno Swansea neće imati priliku da otkupi njegov ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi