Swansea doveo igrača koji bi trebao zamijeniti Sigurdsonna

Sam Clucas napustio Hull City

Swansea doveo igrača koji bi trebao zamijeniti Sigurdsonna

E. Ganibegović

Swansea je u svoje redove doveo sada već bivšeg igrača Hull Cityja.

Nakon što je Swansea prodao svog najboljeg igrača Gylfi Sigurdsonna Evertonu, krenuli su u potragu za veznjakom, koji će doći kao zamjena.

Engleski mediji su još ranije prenijeli kako je Swansea zainteresovan za dovođenje igrača Hull Cityja Sama Clucasa, međutim interesovanje je pokazivao i Crystal Palace.

Nakon borbe između ova dva kluba za potpis Clucasa, kao pobjednik je izašla ekipa Swanseaja, koja je kako prenose engleski mediji za 16.5 miliona funti dovela igrača u svoje redove. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sam Clucas je tako napustio Hull City i postao novi igrač ekipe sa Liberty stadiona, a potpisao je ugovor na četiri godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti