Swansea želi Sanchesa!

Paul Clement ključni čovjek u transferu

Swansea želi Sanchesa!

Eldar Ganibegović

Veznjak Bayern Municha Renato Sanches nalazi se na meti novog kluba iz engleske Premier lige.

Poznato je kako se igrač od početka ljeta povezuje sa mnogobrojnim klubovima, između ostalog Chelseajem, Liverpoolom, Milanom i Monacom.

Međutim engleski mediji prenose kako je interesovanje pokazao Swansea, koji ga planira dovesti na jednogodišnji posudbu.

Navodno, ključni čovjek u ovom transferu može biti šef Labudova Paul Clement, koji je prethdone sezone sarađivao sa Renatom dok je radio kao aistent Ancelottiju u Bayernu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sanches je u redove Bayerna stigao prošle godine iz Benfice, međutim nije mnogo pokazao u novom klubu iako je sigurno riječ o velikom potencijalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti