Repeša otpao iz utrke za klupu Reala

Repeša otpao iz utrke za klupu Reala

Čini se kako je hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša otpao iz kruga kandidata za klupu Real Madrida.

Prema pisanju španjolskih listova predsjednik "Kraljevskog kluba" Florentino Perez želi na Realovu klupu dovesti domaćeg stručnjaka. Kao novi nasljednika Lele Molina spominje se Pablo Laso, bivši španjolski reprezentativac i igrač Reala, koji zadnje tri sezone vodio Lagun Aro GBC iz San Sebastiana.

Repeša je već bio dogovorio sve detalje oko preuzimanje španjolskog velikana. Trebao je potpisati trogodišnji ugovor s plaćom nešto manjom od milijun eura po sezoni, no Španjolci su odlučili smanjiti proračun kluba za pet milijuna eura po sezone i uzeti jeftinijeg trenera.

Repeša je tijekom trenerske karijere vodio hrvatsku reprezentaciju, Cibonu, Tofas, Split, Slask Wroclaw, Fortitudo Bolognu, Lottomaticu i Pallacanestro Treviso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.