Press konferencija uoči sutrašnje utakmice

Jasna poruka Miloševića pred Lihtenštajn: Mart je najbitniji!

9

Komentari (9)

user1687016614
Prvi naredni koji uspije da zavede red i uvede stroga pravila ponašanja će ostvariti uspjeh…Reprezentacija trenutno je prilika za odmor boljima i pokušaj prodaje anonimnijim tako da je sve ovo ispod svakog prosjeka i vrijedja svakog iskrenog navijača državnog nam tima
Ako garantuje Savi Milosevicu da ce ostati do Marta, sve zavisi od rezultata, cim ne bude rezultata Milosevic nece docekati Mart, ako su brzo smijenjeni Hadzibegic i Kodro zbog losih rezultata, pa zasto ne bio smijenjen i Milosevic. da li ova izjava Milosevica znaci da mu je Vico zacementirao ostanak do Marta bez obzira na rezultate.
FahrudinKonjHodzic
ovi je kapelo za usmrdjelog cevabdjiju hadjibegica koji je uhelacijo klasifikacije
koraj
Koga zanima sta ovaj agresorski klimac glavom ima za reci? Cetnik je cetnik...
HamzaVojvoda
Mrs stoko pogana zacero ti chetnik
koraj
Jel onaj cije si ti sjeme??? Hvala ali ne, ni tvoja mama nije zadovoljna rezultatom.. Cak i kad vrijedjas treba poznavati osnove gramatike. Nije problem sto si idiot, problem je sto si nepismeni idiot!
koraj - Tako je Korajac,slazem se s tobom, Koraj nije daleko od Bijeljine, taj se narod dobro zna iz okoline Bijeljine.
AlphaStrong
Tako je @koraj, četalj je četalj
user1682580573
Jao Rajko jesi i glup..provalilo bi te i dijete od 2 godine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.