10

Komentari (10)

E.Car
Glasao sam prvo poluvrijeme i bili smo dobri, sa igračem manje je vjerovatno bila zatvorenija varijanta.
E.Car
*gledao. Ima kvalitet i u našoj ligi, nisu svi parmaci. Borili su se protiv igrača koji tek treba da budu poznati u svijetu. Mi smo tehnički bolji od njih ali oni lete po terenu.
PK90
Izgleda da su i oni prespavali..
Alen23
Za nas je plivanje i tu smo 3 hahahahah
elvir_86
Cuj PRESPAVALI .. PA nisam ni imao namjeru ustajat gledat ih .
Alpasinacxx
Pa dobro gdje je taj highlights za nas što nismo gledali ?
root
Kakva skupina amatera iz najgore lige u Evropi. A vala iskreno ni prvih 11 nisu puno daleko, da se razumijemo...jedina svijetla tacka je Edin Dzeko, klasa koju nikad vise necemo imati.
damir1922
Prespavao i ne namjeravam gledati tu lakrdiju. Niti je to reprezentacija države kakvu želim, niti je to profesionalnim kriterijima odabrana ekipa da nas predstavlja. Mafijaški savez Vice Zeljkovića nije savez moje zemlje taman da u njemu igra 11 rođenih iz Mostara. To je savez mafijaške države BiH i ne može se poistovijetiti sa Bosnom i Hercegovinom kakvu želim. Jedva čekam da Vico zaglavi iza rešetaka. Slat ću mu pisma u zatvor svaki dan i pričat mu kako je napolju sunčano i lijepo.
Celtic
Čovjek nas vodio 13 utakmica, dvije smo pobijedili (Kuvajt (U-23 ekipa) i veliki Kazaksthan, šest igrali neriješeno i pet izgubili. Najbolji selektor ikada, poznat po izjava: Nismo zaslužili da izgubimo. Odlazi i sačuvaj malo to obraza, hebo te onaj ko te dovede a i ti njega. Savez slika i prilika države. Kriminalci na visokim pozicijama i kroje sudbinu sporta i ove države. Narod samo posmatra i šuti.
Malmi_Suomi
@Celtic na žalost sve je istina što si napisao.. a NAROD SJEDI I ŠUTI i šatro po društvenim mrežama kao i ja što kakim ovdje da je ovo sve FUJJJJJJJ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.