Prespavali ste nastup bh. reprezentacije? Pogledajte sažetak utakmice

Minimalan poraz

Prespavali ste nastup bh. reprezentacije? Pogledajte sažetak utakmice

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija sinoć je poražena u Los Angelesu od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 1:0.

Uvodne minute utakmice nisu donijele previše prilika. Tek u 17. minuti Jovo Lukić je pokušao sa dvadesetak metara, ali je golman Matt Turner zaustavio njegov udarac. Na drugoj strani Jordan Morris je pokušao glavom sa peterca u 31., ali je Nikola Ćetković odlično intervenisao.

U 39. bh. tim je ostao sa igračem manje na terenu jer je crveni karton dobio Amar Begić. U finišu prvog poluvremena domaći tim je stvorio jednu priliku, ali se rezultat nije mijenjao.

Nije bilo ozbiljnijih šansi do samog finiša utakmice, kada Cole Bassett pogađa za pobjedu Amerikanaca.

Ovaj duel je odigran pred oko 11.404 navijača, bila je i grupa bh. navijača koji su dali podršku Zmajevima, dok je dobar dio nacije uz male ekrane pratio duel koji se igrao u dva ujutro iza ponoći po srednjoevropskom računanju vremena.

Ukoliko ste prespavali izdanje Zmajeva sastavljenih od igrača iz Premijer lige, možete sada pogledati najzanimljivije detalje.



Top Komentari

elvir_86
Cuj PRESPAVALI .. PA nisam ni imao namjeru ustajat gledat ih .
7 0
Celtic
Čovjek nas vodio 13 utakmica, dvije smo pobijedili (Kuvajt (U-23 ekipa) i veliki Kazaksthan, šest igrali neriješeno i pet izgubili. Najbolji selektor ikada, poznat po izjava: Nismo zaslužili da izgubimo. Odlazi i sačuvaj malo to obraza, hebo te onaj ko te dovede a i ti njega. Savez slika i prilika države. Kriminalci na visokim pozicijama i kroje sudbinu sporta i ove države. Narod samo posmatra i šuti.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi