34

Komentari (34)

Arnel925
Sasvim realno.
Zulfikar
Cuj nema Pjanica hahahaha pa jeste li vi normalni uopste??????
roki-rokic
Ivica Osim, Ferhatovic Mujic bez njih ne moze se tim pravit.
Safesafe
Wtf ljudi pa vise od pola ekipe nikad nije igralo za Bosnu. Po ovoj logici mogli su i Ibrahimovica racunati.
KingSdml
Malo si pametan al zato puno glup. Lista je igraca koji su rodjeni na prostoru BiH a ne koji su igrali za BiH I Zlatan je rodjen u Svedskoj,Malmo ?
Safesafe
BiH je drzava od 92 tako da niko od njih nije rodjen u BiH od kako je drzava.
celikze
glup si od 92. to cetnicko ustaska hovna zbore.Zemljo tisuc ljetna na vjernost ti se kunem.Glabaj ga mamlaze.
Bosonog bog
På jel nije Malmø u distriktu Brčko?
Mepa
Dodao bi Mirsada Hibica i Mehu Kodru
green_dragon
A Nemanja Supic?
makelele
Misimovic je najbolja 10-ka u povijesti bh reprezentacije. I poslije Dzeke, drugi najbolji igrac u povijesti repke, nigdje veze sto nije tu svrstan. Bolji je fudbaler od bazdarevica

Komentar i 1 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
Imam ja jaci sastav od ovog: na golu Amra Dzeko! Busili su je tudjini prije udaje, nek je buse i na golu. Desni bek Bogic Bogicevic. Nek igra beka iza direka, a posto je chetalj da ispostujemo nacionalnu normu. Lijevi bek Zeljko Komsic. Vazda je pjan i laprda, moze na lijevog beka. Stoperski par su Alija i Bakir Izetbegovic. Poznaju se odlicno u igri, ustopovali su savrseno Bosnu i vratili je 300 godina unazad. Par zadnjih veznih su Muhamed Cengic i Zlatko Lagumdzija. Cenga i Zlaja su uvijek znali dobro da vezu kombinatoriku. Ispred njiha kao centralni vezni i organizator je Haris Silajdzic. Hare cijeli zivot nesto organizira i kombinuje i samo to on razumije, neshvaceni genije. Desno krilo je Naser Oric. On je znao samo ubijat civile, a kad mu je dosao neprijatelj prvi je uteko, pa velim utece isto tako i svom cuvaru na krilu ko gazela. Lijevo krilo je Fikret Abdic. Babo je lijevo, uvijek bio antipod desnicarima. U spici isturen je Tunjo Filipovic. Mi smo u napadu vazda imali neke tunjavce, pa more on.
green_dragon
Dobro je ovo sve samo sto se tice desnog krila....imate vi sa vase strane puno boljih izbora sa obzirom da gledas na ubijanje civila....imate PAMPERS generala kojeg je citav svijet priznao kao najboljeg ubicu i GENOCIDASA....nije realno da nema mjesta za njega
Mackintosh
Baljic, Hadzibegic, Bazdarevic? hahahahahaha Misimovic je bio Mesi za Mesu! Volio sam Mesu, ali da se ne za*****amo. Na beku Dzemo Hadziabdic prije Baljica. Dzemo je bio potcijenjen igrac, tek kad je otiso iz Veleza u Swansea sa kojim je bio u vrhu engleske lige. Igro je vrhunski, a nije kod nas bio pracen jer su druga vremena bila, nije bilo prenosa, interneta. U spici Kodro prije Bajevica!
Bosonog bog
Da je ova reprezentacija danas,da im je po 25-27godina,gdje bi nam bio kraj?
Mackintosh
U skupini svjetskog prvenstva, ne vise. Umjesto da se spremaju za utakmice, hodalo bi se po dzamijama kao 2014. u Brazilu, mada opet u ovom timu je vise komunista nego vjerskih fanatika, tako da neko cetvrtfinale bi moglo da padne minimum.
Bosonog bog
Što na golu nije Gušo
miki30
Realno, dobra ekipa! Svaka čast za izbor, al uvjek neko nadje neku zamjerku. Mišljenja su različita, meni ovo sila dobra repka.
Noname992
Ne znaju oni šta je Barbarez značio državi, navijačima pa tek onda reprezentaciji!!!
konjnakvadrat
Moze da bude na dugoj listi cekanja iza Vahe
realista1982
A Elvira Bolica,ne spominjete...
KIKSERI
šta ima da se spominje taj srboljubac zvezdaš
user1582397136
Pa,prije bi Mirsad Hibic imao mjesta neg Spahic,ipak Hiba je odbio Real Madrid....
KIKSERI
ma ja svi odbijali real najveći klub na svijetu hahahahha
celikze
Posten sastav vidi se da je struka birala a ne podobni.
Eduard
To sto ti debilu od novinara pamtis pjanica i ostale šetace znaci da moraju biti medju ovim fudbalskim znalcima?
root
A sta drugo ocekivati od novinara koji je opsjednut amrinim privatnim zivotom i zivotom ovog nargilasa omalenog...ovo je ubjedljivo najgori novinar
roki-rokic
Ovde moraju biti Osim Mujic Ferhatovic
BordoBijeli
Po vama onako treba Pjanic biti u tom timu?
Chesa
Ne vidim Vrsajevica ovdje ….?
root
Na osnovu cega pokusavate omalenog i odvratnog gmaza pjanica svrstan medju ljudima koji su znali igrat lopte i koji su imali daMu da nanizaju 2-3 igraca. Kasno smo skontali ko je "cuclator nargila"
AmarSahin
Jedan loš meč i odmah se zaboravi sve što je uradio za repku. I onda se mi pitamo što niko ne želi igrati za Bosnu i što svi bježe igrat za Švicu
root
Previse smo bili slijepi i trazili mane Civicu, Cimirotu itd itd...Kaze jedan los mec odigrao??? On sve sto ima je dobar slobodan udarac (nema ni to vise) poredit ga sa Papetom, Bazdarevicem, Pasicem cak i sa jednim Misimovicem je smijesno....Razlika je u tome sto su oni preuzimali odgovornost i jednim potezom su rjesavali tekmj, ja sam ih gledao i realno sam uzivao za razliku od ovog omalenog gmaza.
KIKSERI
kakav pjanić kakav spahić hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.