Bh. reprezentativci odradili posljednji trening pred okršaj protiv Kazahstana

Meč se igra sutra od 15 sati

Bh. reprezentativci odradili posljednji trening pred okršaj protiv Kazahstana

E. Čaušević

Bh. reprezentacija igra sutra u gostima protiv selekcije Kazahstana meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija naše zemlje u srijedu je otputovala za Nur Sultan i to dosta oslabljena, ali iz našeg tabora su na press konferenciji poručili da će sutra ići na tri boda.

Nakon press konferencije održan je i posljednji trening Zmajeva na stadionu Astana Arena, a ono što je najvažnije trenirali su svi igrači koji su otputovali za Kazahstan.

Utakmica između Kazahstana i Bosne i Hercegovine igra se od 15 sati po našem vremenu, te je ovo drugi meč ovih selekcija.

Prošlog mjeseca smo se sastali u Zenici, a tada je rezultat meča bio 2:2 iako su bh. reprezentativci vodili sa 2:1 do samog finiša utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Davide Massa iz Italije biće glavni sudija na ovom meču, a pomagaće mu zemljaci Fabiano Preti i Stefano Alassio. Četvrti sudija biće Daniele Chiffi, dok su VAR sudije Fabio Maresca i Mauro Vivenzi.

Top Komentari

damir83
Bit će gusto, bit će 0:2
0 2
NoNick
Mi nemamo ni jaja ni obraz !!! Bilo koja druga reprezentacija NE BI NIKAD otputovala bez svojih saigrača!!! Veliko PONIŽENJE !!! Utakmica bi bila registrovana sa 0:3 za BiH, ali ocigledno talovi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi