22

Komentari (22)

AlphaStrong
Allah neka kazni i .ioniste i .enocidaše iz smrdije. Amin.
HamzaVojvoda
I turke genocidase nad armencima i naserovce genocidase nad nevinim srpskim zivljem u selima okoline srebrenice amin ya rabbel alemin
AlphaStrong
Hajde skini se sa mog, popeo se i ne silaziš
HamzaVojvoda
Samo terorisati gofna nek 24 7 u strahu zive
Hanibal
Ne treba nijedan ozbiljan portal objavljivati ovakve lazi. U Gazi je do sad maskrirano preko 11.000 ljudi, najvise djece. Oni koji imaju moc samo cute. Ovo je mozda poslijednji cas da mnogi skontaju (mislim na drzave i pojedince) u kakvom svjetu zive i kako se trebaju ponasati. Mora se znati ko je dusman Palestinaca, dusman je svih ostalih koji tako misle ili imaju nesto zajednicko.
antiTrojkas
SPORTSPORT BA,sram vas bilo!Skidajte ovu cifutsku propagandu sa naslovnice SPORTSKOG PORTALA!Ne pominjete da su cionisti(ne Jevreji kao narid vec radikalni cionisti) danas ubili jos 50 Oalestinsje djece,da su srusili i zadnju bolnicu,da ljufi nemaju ni vide , ni struje...Bog prokleo svakog onog ko cioniste brani!Da Bog da oni docekali sudbinu Palestinske djece!
FahrudinKonjHodzic
kake to veze ima sa bosnom glupsone
Ibrahimbeg
Opasan je Izraelski cionizam vlasti. Vlast ko vlast sve je to vlast ovih Američkih i Evropskih vladajućih cionostićkih vlastela. Narod je u ovim zemljama puno bolji od cionističke vlasti.Ali ako narod šuti o ubijenih deset hiljada djece onda je i taj narod dio tog cionizma.Molimo dragoga Boga da sve cioniste uništi.Noričiti sportisti trebaju reagovati na te cionističke vlasti. Sportisti su na udaru iz svih tih zemalja da ih neko iz osvete prema tim režimima ne napadne.
Hanibal
Ne kontas ti nista niti ces ikada skontati.
Nogometni_znalac
Dabogda sve izgubili !!
Ecosport
Čemu ovo ss.ba, kakvi su ovo članci? Zašto pravite propagandu zločincima? Sve ljude koji su u Izrahellu treba potamaniti jer su oni svi ili vojnici ili rezervisti, u Izrahellu nema civila, žene i muškarci su svi vojnici ili rezervisti, zapamtite to! Ako ne na ovom, onda će platiti na onom svijetu za sve zločine nad nevinim narodom, ne samo u Palestini nego i na čitavoj zemaljskoj kugli jer sve ratove su oni poveli.
FahrudinKonjHodzic
podrska izrailu nikad teroristima hamasa koi gube i na terenu
FahrudinKonjHodzic - Pitam se koji li se Ante krije iza ovog imena, .ebemti majku u ckupi.
BosanskaSvedska
Neki uholjez sigurno jeste!
BosanskaSvedska - garantujem 100% da se iza FahrudinKonjHodzic krije neki usta...sa postoji mogucnost da je iz Capljine ili Mostara ili iz okoline Sarajeva, a mozda iz samog Sarajeva.
antiTrojkas
VARO KOHNJODIC-Jos jedan dokaz KO JE OVAJ! Vidi ovog UZP kopileta koji se potpisuje kao Bosnjak,nebi li omalovazio cirav Bosnjacki narod. A komunisticka sarajevska gamad na sarajevskim graDZanskim portalima ih za to ne sankcionise,vec sankcionise nas koji na takve ukazujemo.Naprcio se ti mrtvog i zivog roda svog!
Hanibal
hem si konj, hem si idiot!
BosanskaSvedska
Evo ih ugrozeni vec!
Kuuler
Joj populizma hahahahaha :D kupuju javnost patetikom, klosari
Vi vjerujete Izaelskim vjestima i Izraelu izgleda se i sportsportba u ukljucio u propagandu zajedno sa Izraelom, CNN i FOX News, ja ne znam zasto su uopste vijesti iz Izraela prvukle paznu sporsportba, sad sam konacno skontao da u sportsportba rade sve sami retardi, vjerujte ne znma sta dobro da kazem o ovom portalu. Eto Palestinskim pobunjenicima bio je bas interesantan autobus a nije im interesantan Tel Avivski aerodrom, dakle autobus je u opasnosti a aerodrom nije, sto znaci putnici mogu komotno putovati sa aerodroma. pa ako je autobus u opasnosti onda je i aerodrom u opsnosti, sto opet znaci da je ovo cista providna laz propaganda iz Izraela, eto kao fol Palestinski borci znaju koji je autobus sa igracima Izraela, isto tako znaju koji je autobus sa gradjanima, ha ha ha bas smijesno, pitam se koji je IQ ovim sto rade a portal sportsportba. Izvinite morao sam reagovati i napisati ovo, sami ste me izazvali.
K79
klosari teski ja maloprije napisao komentar oni odmah izbrisali hahahaha fujjjj smradovi
Trapatoni
Neka si ti ovo napisao, pogodio si u metu! A sto se IQ novinara tice da ti odgovorim posto provjereno znam. IQ je priblizan broju smrdljivih cipela sto nose!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti