Reprezentacija Srbije još uvijek bez selektora

Nikako da pronađu novu soluciju

Reprezentacija Srbije još uvijek bez selektora

D. Vejo

Radovan Ćurčić otpušten je sa mjesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije, a ponudu za taj angažman odbio je popularni Dragan Stojković Piksi.

Ovu informaciju za srbijanske medije potvrdio je upravo Stojković.

"Trenutno sam trener u klubu i tu je moje mjesto. Ne mogu da prihvatim mjesto selektora, ali onom ko dođe na tu poziciju želim mnogo sreće i uspjeha. Ukoliko dobijem ponudu kada budem slobodan trener prihvatiću. Ne libim se niti jednog posla", rekao je popularni Piksi.

Pored Stojkovića kao jedna od opcija navodi se i Slavoljub Muslin koji se sam ponudio da preuzme kormilo Orlova u predstojećim kvalifikacijama.

Ova priča bi epilog mogla dobiti kroz nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi