Velšani ponovo sve šokirali "formacijom" za zajedničko fotografisanje pred meč

Ne odustaju od tradicije

Velšani ponovo sve šokirali "formacijom" za zajedničko fotografisanje pred meč

E. Čaušević

Reprezentacija Velsa jučer je remizirala protiv Švicarske (1:1) u meču prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

U Bakuu smo gledali zaista odličnu utakmicu između Velsa i Švicarske, a meč je na kraju završen bez pobjednika što je čini se bio najrealniji ishod ove utakmice.

Međutim, u centru pažnje nakon utakmice ponovo su se našli reprezentativci Velsa zbog svog timskog fotografisanja.

Tradicija je da ekipe poziraju pred početak svake utakmice, ali Velšani su i od toga uspjeli da naprave šou.

Sve je počelo 2016. godine na Euru u Francuskoj kada su svi bili šokirani nakon fotografija igrača Velsa koji nisu bili poredani baš kao što je to uobičajenom.

Nakon toga oglasio se tadašnji kapiten Joe Ledley koji je objasnio da je prva fotografija nastala slučajno, ali da su shvatili da im to donosi sreću i da ne žele odustati od takvog poziranja.

Oglasi

"Nismo dobri u fotografisanju i na početku nismo obraćali pažnju na to kako te slike izgledaju. Kasnije smo shvatili da izgledamo užasno, ali nastavit ćemo po svom", rekao je Ledley prije nekoliko godina, te dodao:

"Mislim da dugo nećemo imati normalnu sliku. Ovo što radimo nam donosi sreću i zato ćemo nastaviti dalje. Sačekajte i vidjet ćete".

Velšani su pokazali da su nastavili po svome i jučer su skrenuli pažnju na sebe zbog fotografije koja je nastala pred sami početak utakmice protiv Švicarske.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Ovaj put oni su bili poredani nešto bolje nego inače, ali bilo je odmah jasno da ima previše igrača koji čuče. Međutim, oni vjeruju da im to donosi sreću i jasno je da neće odustati od toga.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Szentharomsvag
Evo ja sam još u šoku
2 1
karlhajncbrazzzo
Najbolje im je da na glavi dube kao Snorkijevci.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi