Reprezentativac BiH poslije sukoba s protivničkim igračem završio na podu

Isposlovao isključenje

Reprezentativac BiH poslije sukoba s protivničkim igračem završio na podu

Sochaux za koji igra novopečeni reprezentativac BiH Ermedin Demirović jučer je u sklopu 17. kola francuske Ligue 2 savladao GFC Ajaccio.

Bila je to za Sochaux peta pobjeda u sezoni, dovoljna za bijeg iz opasne zone, a susret je, između ostalog, obilježio i sukob našeg Ermedina Demirovića sa protivničkim nogometašem Palmierijem.

Naime, pred sami kraj prvog poluvremena Demirović je uspio oslabiti Ajaccio tako što je u 45. minuti "isposlovao" isključenje Palmierija. Žalio se naš nogometaš najprije na igranje laktom, a nakon što se pokušao obračunati s Palmierijem, ovaj ga je uhvatio za vrat i gurnuo na pod.

Naravno, odmah je dobio crveni karton.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Baš je isposlovao. :))
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi