Reprezentativac Finske: BiH hoće da pokaže da nas može pobijediti
EPA

Finci, kažu, imaju tajno oružje

Reprezentativac Finske: BiH hoće da pokaže da nas može pobijediti

U sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u subotu će se na Bilinom polju sastati BiH i Finska.

Naša reprezentacija je pod imperativom pobjede i svaki drugi rezultat dodatno bi udaljio Zmajeve od kontinentalne smotre, a s ciljem pobjede u utakmicu ulaze i Finci koji u zadnje vrijeme igraju odlično.

O samoj utakmici za finske medije je govorio tamošnji reprezentativac Joona Toivio, koji smatra kako on i njegovi saigrači imaju način na koji mogu zaustaviti napade BiH.

"Posljednji poraz od Armenije znatno ih je uzdrmao, pa sada svim silama žele navijačima pokazati da nas mogu pobijediti. Mi moramo biti na nivou. Igranje u odbrani mora funkcionirati jednako dobro kao i dosad, jer smo uspjeli da učinkovito zaustavimo mnoge", izjavio je fudbaler švedskog Hackena, kojeg neće zavarati neigranje Edina Džeke.

"Imaju puno dobrih pojedinaca, ali imamo i mi oružje protiv toga", dodao je kroz smiješak Toivio.

Utakmica između BiH i Finske se, podsjetimo, igra u subotu s početkom u 18:00 sati.

Top Komentari

Medo-Brundo
Ma ne treba vam nikakvo tajno oruzje...
2 2
teddy sheringham
Joona, samo oderite guzove ovoj terefič ekipi. Samo istrčite na teren, baklave i kafane će uraditi svoje.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi