Bilino Polje ovo ne pamti dugi niz godina: Finci najavili invaziju navijača!

Velika podrška za protivnika Zmajeva u subotu

Bilino Polje ovo ne pamti dugi niz godina: Finci najavili invaziju navijača!

Fudbalska reprezentacija Finske će u subotu navečer imati veliku podršku sa tribina stadiona Bilino Polje.

Selekcija Finske protiv naše reprezentacije igra možda i najvažniju utakmicu u ovim kvalifikacijama za EP i u slučaju pobjede došla bi bukvalno na korak od smotre najboljih selekcija Starog kontinenta.

U toj zemlji vlada nezapamćena euforija oko nacionalnog fudbalskog tima pa će u Zenici prisustvovati i oko 1.000 njihovih navijača, potvrđeno je našem portalu.

Možemo slobodno reći da ćemo u subotu imati jako čudnu situaciju na pomenutom bh. stadionu jer smo ranije rijetko kada imali priliku vidjeti ovoliko gostujućih navijača na njemu. Ipak, Finci su nadomak Eura i ne treba čuditi što vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo još jednom da se meč igra od 18.00 sati, a da će bh. selekcija biti lišena usluga prve napadačke zvijezde Edina Džeke koji se povrijedio u posljednjoj utakmici svoje Rome. 

Top Komentari

Samoiskreno
Bhf Na aparatima
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti