Reprezentativac UAE na korak do Espanyola

Stiže u Primeru

Reprezentativac UAE na korak do Espanyola

Španski Espanyol bi uskoro mogao angažovati pojačanje za narednu sezonu.

Riječ je Omaru Abdulrahmanu, 24-godišnjem reprezentativcu Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji nastupa za ekipu Al-Aina. Abdulrahman a igra na pozicijama krila i ofanzivnog veznog i trebao bi pojačati ofanzivnu liniju kluba iz Katalonije.

Espanyol bi za usluge ovog fudbalera mogao platiti tri i po miliona eura, što bi za njih mogla biti i više nego isplativa investicija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Omar Abdulrahman, ili kako ga još zovu Amoory, je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao 53 utakmice, a u Al-Ainu je proveo svu svoju profesionalnu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi