Nogometna reprezentacija BiH večeras je odradila trening u Trening centru N/FSBiH u Zenici

Igrači imaju veliki motiv da se dokažu

Reprezentativci BiH odradili trening bez selektora Roberta Prosinečkog

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je odradila trening u svojoj bazi u Zenici, a već sutra nakon jutarnjeg treninga ekspedicija naše selekcije putuje za SAD, gdje će odigrati dvije pripremne utakmice.

Svi igrači prema riječima stručnog štaba su zdravi, ostaje još nedoumica koji će nogometaš otpasti, odnosno neće putovati s ekipom. Selektor Robert Prosinečki večeras nije bio s reprezentacijom, jer je otputovao na izvlačenje Liga nacije, koje se održava sutra u Švicarskoj.

Njegovi pomoćnici večeras su vodili trening, na kojem je primjetna dobra atmosfera, te da su svi igrači spremni za dokazivanje u najjačoj izabranoj vrsti. Ne dobiva se poziv selektora seniorske reprezentacije BiH svaki dan, toga su i svjesni svi nogometaši, tako da će ostaviti i posljednji atom snage, što na treningu, što na utakmicama kako bi opravdali poziv i eventualno se nadali da budu u konkurenciji i za neke naredne akcije.

Iako je danas vrijeme u Zenici bilo promjenjivo, od sunca do snijega i kiše, teren u Trening centru u Zenici savršeno je pripremljen za naše reprezentativce, koji su imali sve uslove da se pripreme za ono što ih očekuje u naredne dvije utakmice.

Poželimo sreću našim reprezentativcima, te da osvjetlaju obraz što BiH, tako i Premijer lige, budući da je većina nogometaša iz našeg šampionata.

Top Komentari

Keno
Video vam ne ne radi na iphone, kao i uvijek
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi