Tomić: Olimpija mi neće praviti probleme, čast mi je što sam pozvan

Vezista govorio za SportSport.ba

Tomić: Olimpija mi neće praviti probleme, čast mi je što sam pozvan

S. Mlaćo

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki objavio je širi spisak igrača za mečeve protiv Amerike i Meksika. Na spisku se nalazi 28 imena i prezimena, a gotovo je sigurno da neki od pozvanih neće moći pristupiti reprezentaciji s obzirom da se ne radi o FIFA-e terminu i da klubovi nisu dužni da ih puste.

Na spisku Prosinečkog nalazi se i Tomislav Tomić, član Olimpije iz Ljubljanje, nekadašnji vezista Zrinjskog i Željezničara. Tomić će sigurno putovati u Ameriku, što je i potvrdio za SportSport.ba.

"Olimpija će mene pustiti, odnosno izaći mi u susret, iako će ekipa tada biti na pripremama u Turskoj", kazao je Tomić, te dodao.
"Velika mi je čast što sam pozvan i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje".

Tomić je za Olimpiju u prvom dijelu sezone upisao 20 nastupa, te jedan od najzaslužnijih za sjajno drugo mjesto koje njegov tim zauzima nakon prvog dijela sezone u Sloveniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi