Zmajevi u zeničkoj džamiji klanjali džumu
Ensar džamija

Izazvali pozitivne reakcije

Zmajevi u zeničkoj džamiji klanjali džumu

Kada ste javna ličnost privrženost i praktikovanje vjerskih uvjerenja dobija na značaju.

Tako je s pažnjom ispraćeno i to što su fudbalski reprezentativci naše zemlje dan prije utakmice s Finskom posjetili zeničku džamiju "Ensar" u kojoj su prisustvovali klanjanju džuma namaza.

Zmajevi nisu mogli proći neprimijećeno, obzirom da su na sebi imali obilježja reprezentacije BiH, a njihovo pojavljivanje izazvalo je pozitivne reakcije kod prisutnih vjernika. Neki, naravno, nisu propustili priliku da poslije molitve naprave i koju fotografiju.

Sudeći po fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, džumi su prisustvovali Ibrahim Šehić, Kenan Hasagić, Muhamed Bešić, Sead Kolašinac, Izet Hajrović, Ervin Zukanović, Armin Hodžić i Edin Višća.

Podsjetimo, naši reprezentativci Zenici inače odrađuju posljednje prirpreme za nadolazeće kvalifikacijske utakmice. Prva u nizu s Finskom bit će odigrana sutra na Bilinom polju s početkom u 18:00 sati.

Top Komentari

premium
E ovo bas ima veze sa sportom, jel išao neko na misu?
0 5
Mu'min Juventino FKS
Ove zlatnim slovima.upisati!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi