Rahimić: Koga nema bez njega se može i mora

Zmajevi se spremaju za meč protiv Finske

Rahimić: Koga nema bez njega se može i mora

Fudbalska reprezentacija BiH se već nekoliko dana nalazi u Trening centru NFSBiH gdje se sprema za meč sa Finskom.

Pred današnji trening u Zenici medijima se, između ostalih, obratio i član stručnog štaba Elvir Rahimić.

"Pripremamo se za utakmicu najozbiljnije što možemo. Sigurno je veliki hendikep što ne igra Džeko, za nas je to jako veliki gubitak, ali postoji i ona druga strana, koga nema bez njega se može i mora. Tako da mi moramo bez Džeke, ostali momci koji su tu moraju dati sve od sebe da se njegov izostanak ne primijeti - vidjet ćemo koliko je to moguće", poručio je Rahimić, pa dodao:

"Sigurno da stručni štab ima neku svoju postavu u glavi. Imamo još dva dana i dva treninga, nadamo se da će svi biti zdravi do utakmice. Sigurno je da se nazire ekipa koja će igrati i sigurno će biti nekih promjena."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između BiH i Finske se igra na Bilinom polju u subotu od 18:00 sati.

Top Komentari

Tucce
priča li on šta?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi