Džeko iznenadio saigrače na treningu, pa se oglasio na Facebooku

Sjajan potez našeg kapitena

Džeko iznenadio saigrače na treningu, pa se oglasio na Facebooku

E. Čaušević

Reprezentativci BiH odradili su još jedan trening pred utakmicu protiv Finske u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi u subotu dočekuju Finsku na Bilinom polju u meču kvalifikacija za EP, a naš tim je itekako oslabljen jer Robert Prosinečki ne može računati na Edina Džeku.

Džeko se povrijedio za vikend u meču Rome i Cagliarija kada je zadobio prelom jagodične kosti zbog čega je u ponedjeljak morao na operaciju. Naš kapiten je otkazao dolazak na okupljanje, te će van terena biti najmanje tri sedmice.

Međutim, večeras je kapiten naše reprezentacije iznenadio svoje saigrače na treningu kada se pojavio u Trening kampu NSBiH. Džeko se pozdravio sa bh. igračima i poručio im je da će biti velika podrška u subotu s tribina.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Također, kapiten Zmajeva oglasio se i na Facebooku i poručio jasno i glasno da on ima samo jednu domovinu.

Top Komentari

koke
Srebrenica boys vidi se da nevoliš svoju jedinu domovinu BiH,takve ljigavce koji vire iz rupe nabijem u dupeeeeeeeeeee....
5 1
SrebrenicaBoys
Imaš ti Edine jednu domovinu ali prije svake utakmice si danima bio pijan po sarajevskim kafanama domovina se tako ne voli a vučete se po terenu dok vas Armeni gaze
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi