Reprezentativka Srbije vjeruje u prolaz SFK 2000 Sarajevo u UEFA Ligi prvaka

Nikoleta optimistična

Reprezentativka Srbije vjeruje u prolaz SFK 2000 Sarajevo u UEFA Ligi prvaka

Nekoliko dana je ostalo da početka UEFA Lige prvaka za žene.

Fudbalerske SFK 2000 Sarajevo se nalaze u završnom dijelu priprema. Svoja očekivanja od predstojećih utakmica prenijela je Nikoleta Nikolić, reprezentativka Srbije, koja je stigla u redove SFK 2000 Sarajevo na početku sezone.

"Dvije nedjelje smo boravile na Igmanu, gdje smo taj dio priprema iskoristile jako dobro. Igračice su dobro trenirale i zdrave smo sve što je jako bitno", rekla je Nikolić, dodavši:

"Pripremne utakmice koje smo odigrale do sada dobro su nam došle kako bi vidjele greške i uigrale ekipu. Poštujemo sve naše protivnice u Ligi prvaka, ali naša očekivanja su velika. Nadam se prolasku među 32 najbolje ekipe!".

Turnir UEFA Lige prvaka za žene počinje 7. augusta tekuće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi