Reprezentativna pauza - Sreća u nesreći za Željezničar

Meč sa Zrinjskim ranije odgođen

Reprezentativna pauza - Sreća u nesreći za Željezničar

E. Čaušević

Članovi FK Željezničar još uvijek se nalaze na aerodromu je odbijaju potpisati rješenje o samoizolaciji u trajanju od 14 dana.

Plavi su se večeras vratili iz Izraela nakon što je odgođena utakmica prvog pretkola Evropske lige protiv Maccabi Haife jer je bilo pet novozaraženih u taboru plavih nakon testiranja u Izraelu.

UEFA je odlučila da se odgodi meč, a novi termin bi uskoro trebao biti poznat. No, problem je dočekao Plave na aerodromu jer su bila spremna rješenja za samoizolaciju bez obzira da ko je bio negativan ili pozitivan na testiranju. Oni odbijaju potpis tog rješenja, te traže testiranje u našoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, za Željezničar je sreća što nema utakmica zbog reprezentativne pauze jer u protivnom bi igrali s juniorima. Kao što je poznato Plavi ne igraju za vikend meč 6. kola protiv Zrinjskog jer je meč ranije odgođen.

Ali, ne ide im na ruku što je moguće da UEFA donese odluku o odigravanju susreta s Maccabijem tokom reprezentativne pauze.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Idemo Indijanci, plemici, Adnani Useri Bordo Bijeli Uranija Bistrik 87 da ne zaboravimo Ramba iz Mostara, ostale necemo imenovati opletite. Xaxaxxaa....
12 4
spectron
Moglo se desiti bilo kojem našem klubu....i Bože moj,prevazit će se i ovo.Odigrat će se tekme ako Bog da i volio bih da svaki naš klub iz lige niže uspjehe u europskoj ligi....pa dokle se dogura,dogura :)
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi