Nakon poraza od GOŠK-a

Repuh: Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo

Samir Mlaćo

U okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige BiH nogometaši Sarajeva poraženi su od NK GOŠK (0:1) na stadionu "Asim Ferhatović- Hase"

Bordo momci su imali više šansi od svojih gostiju iz Gabele, ali izostala je realizacija. Nakon utakmice medijima se obratio Senad Repuh, šef struke FK Sarajevo.

"Čestitam kolegi Musi na zasluženoj pobjedi, a kada stvorite četiri sto posto šanse to unosi dodatnu nervozu i sigurno da je to uticalo na daljnji tok utakmice. Pokušali smo doći do pogotka, GOŠK je iskoristio našu grešku i zasluženo slavio", kazao je Repuh.

"Greške zadnje linije su postale simpomatične na Koševu. Prvenstvo je tek počelo. Hadžić je dobio drugu šansu, a realizacija nam je na nižem nivou. Stvaramo dosta šansi i očito da je to veliki problem", dodao je Repuh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O igračkom kadru šef struke bordo tima je kazao.

"O tome se trebalo razmišljati ranije. Ostali smo bez 4-5 standardnih igrača i nedovoljno je vremena za neko uigravanje. Žao mi je navijača i stvarno mi je teško. Idemo dalje, ima još puno utakmica. Moram sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo", dodao je Repuh.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi