Olimpic i Mladost podijelili bodove

Repuh: Nismo iskoristili svoje šanse, remi je najrealniji

Mirza Varešanović zbog suspenzije nije mogao voditi Olimpic u utakmici 10. kola BHT Premijer lige BiH protiv Mladosti, a umjesto njega trenersku palicu je držao Senad Repuh.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva je nakon utakmice izjavio da je neriješen rezultat najrealniji, obzirom da su obje ekipe imale po nekoliko odličnih šansi.  

"Utakmica je bila jako kvalitetna s obzirom na teren. Čitavih 90 minuta smo dominirali, protivnik je prijetio iz kontranapada i tu je pokazao kvalitet. Mislim da Mladost zaslužuje biti premijerligaš i nadam se da će ostati", kazao je Repuh i potom nastavio: 

"U prvom poluvremenu smo imali izgledne šanse i nažalost nismo ih iskoristili. Izgleda da je postalo trend da svaka ekipa osjeća pritisak zbog ispadanja šest ekipa, a mi se iskreno nadamo da ćemo popraviti realizaciju koja nam nedostaje. Podjela bodova je zaslužena", zaključio je Repuh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.