Revolucionarna ideja: Zašto je Hoffenheim instalirao džinovski ekran u trening centar

Igrači mogu igrati i FIFA-e

Revolucionarna ideja: Zašto je Hoffenheim instalirao džinovski ekran u trening centar

Kako bi bolje analizirali protivnike u sklopu trening centra Hoffenheima instalirali su džinovski ekran, a igrači će poslije treninga moći tu igrati igricu FIFA.

Vjeruje se da je menadžer Julian Nagelsmann htio podići ekran kako on i njegovi igrači ne bi morali praviti pauze da bi se međusobno konsultirali, već sada ima snimak koji se podudara sa stvarnim vremenom. Danas, to je ono što se zove učinkovitost.

Prema izvješćima, četiri kamere koriste se za snimanje treninga, a mladi i talentirani menadžer na svom ipadu kontrolirala ono što se može vidjeti na golemom ekranu.

Hoffenheim je započeo svoju pripremu za start Bundeslige protiv Bayerna analizirajući Bayernovu utakmicu protiv Frankfurta u Superkupu, gdje je Julian Nagelsmann pokazao snagu i slabosti Kovačeve ekipe na ogromnom videozidu.

Nagelsmann, koji se smatra jednim od najcjenjenijih menadžera u Evropi, jasno, ima jedinstvenu filozofiju koja je dosad funkcionirala zbog čega je Nijemac vrlo tražena roba.

Navodno je trebao preuzeti Real Madrid, koji mu je ponudio posao ranije ove godine, prije nego što su se odlučili za Lopeteguija.

31-godišnjak je zapravo odbacio šansu da upravlja Los Blancosima jer nije htio mijenjati državu, osjećajući kako će dobiti još jednu priliku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Real Madrid me nazvao", rekao je u intervjuu 11.Freunde.

"Ko bi spustio slušalicu. Nogometni klub Univerzuma ne postoji, tako da nema većeg kluba nego što je Real Madrid, ali imam 31 godinu, imat ću još jednu priliku, a ne želim sada da se selim u drugu državu".

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
E tako ce i na pomocnom na grbavici i u butmiru
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi