10

Komentari (10)

celikze
apsolutno nije bitno kako bitno je 3gola zabiti u utakmici i to je to….e imaju finese posebni recimo ljevom nogom desnom nogom glavom to onda kazu wauuuu…dupetom u 90 min zabi 3 kom…pise se hattrick
Zoilomas
Dokaz da struka nema pojma o procjeni igraca
Joco89
Autoru tekst objasniti da se termin "het-trik" zove kada jedan igrač postigne 3 gola u nizu. Ovako se samo može reći da je ovaj igrač dao 3 gola a ne "het-trik". Ko sve radi za sportske žurnale, ne dao Bog.
user1597849779
Tomas_Danijel
Ko sve ima mogućnost da komentariše i da misli da ono što piše je zapravo ispravno je još više začuđujuće..
bhodzic
Hat-trik je postizanje 3 gola u jednom poluvremenu (Halftime - HAT)
Joco89
Malo se edukuj po pitanju toga šta znači hat-trick pa onda dođi ovde i piši. Pročitaj pa se javi ako imaš obraza.
Joco89
Malo nauči fudbalske termine i pravila, tupane zatucani.
Joco89
Postizanje cilja 3x u nizu u jednoj utakmici. Može se koristiti za fudbal, hokej, kriket.
Squadron
@Joco89 pokrij se jambolijom, pojma ti nemas o cemu pricas, procitaj malo o tome, edukuj se pa onda pricaj. "A hat-trick occurs in association football when a player scores three goals (not necessarily consecutive) in a single game. Ovo u zagradi je veoma bitno, citaj malo. Takodje u produzetku teksta pise i da se prema zvanicnim pravilima, ako igrac da treci gol u produzetku utakmice (115 min npr.) takodje broji kao hattrick. Samo treba citati, sto ti ocigledno ne radis.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti