"Rezervisali smo dres s brojem 10 za Aguera"

Poziv iz bivšeg kluba

"Rezervisali smo dres s brojem 10 za Aguera"

Sergio Aguero, istinska legenda Manchester Cityja, ima već 31. godinu i sigurno da se bliži dan kada će napustiti klub.

Kada taj dan dođe, ponuda neće nedostajati za nastavak karijere, a srcu najdraža mogla bi biti ona iz kluba u kojem je sve počelo - Independientea.

Trener ove ekipe Lucas Pusineri kazao je u razgovoru za Super Miter Deportivo kako je 'desetka' već rezervisana za Aguerov povratak.

"Nadam se da će doći i moj red da treniram Sergija Aguera. Bio sam mu saigrač i nadam se kako ću mu u budućnosti biti trener. Čuvamo za njega broj 10", kazao je ovaj mladi stručnjak.

Pusineri u pomenutom intervju dodaje kako je u kontaktu s Kunom često.

"U posljednjih nekoliko dana nismo razgovarali, ali jedno prije otprilike dva mjeseca. Imati Sergia u klubu bilo bi sjajno za sve koji vole Independiente", dodaje on.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Aguero ima ugovor s Građanima do narednog ljeta i ako ga ne produži bit će idealna prilika da se vrati kući. Argentinac je već ranije najavljivao kako bi karijeru mogao završiti upravo u ovom klubu.

On je iz Independientea otišao prije 14 godina i to u Atletico Madrid.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti