Rezervni sastav PSG-a razmontirao niželigaša za šesnaestinu finala Kupa

Cavani i Sarabija najraspoloženiji

Rezervni sastav PSG-a razmontirao niželigaša za šesnaestinu finala Kupa

Teme:

Fudbaleri PSG-a plasirali su se večeras u šesnaestinu finala Kupa Francuske nakon što su u gostima pregazili nižerazredni Linas-Montlhery sa visokih 6:0. 

Trener gostiju iz Pariza Thomas Tuchel izveo je rezervni sastav na ovom meču i nije bilo onih najvećih zvijezda kao što su Neyar, Mbappe ili Icardi, ali bez obzira na to ostvarena je uvjerljiva pobjeda.

Najraspoloženiji u rezervnom sastavu PSG-a bili su Cavani i Sarabija koji su postigli po dva pogotka, dok su Aouchiche i Choupo-Moting dodali po jedan.

Osim aktuelnog šampiona Francuske u šesnaestinu finala Kupa plasirali su se danas između ostalog St. Etienne, Lille, Montpellier, Nancy, Nice itd.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti