Tuchel: Vjerujem da će Cavani ostati u PSG-u
EPA

Ne brinu ga špekulacije

Tuchel: Vjerujem da će Cavani ostati u PSG-u

U posljednjih nekoliko mjeseci u francuskim medijima mnogo se priča o tome da bi Edinson Cavani mogao otići iz PSG-a.

Urugvajac nosi dres PSG-a više od šest godina i postao je u međuvremenu jedna od legendi kluba, ali kako se ove sezone nije naigrao, intenzivirale su se priče o transferu.

Nekoliko klubova se pokazalo interesovanje, i sam Cavanijev agent je potvrdio da je obavio nekoliko razgovora, međutim PSG-ov trener Thomas Tuchel nije zabrinut.

"Bilo je teško kada se Edinson povrijedio. Nakon toga je izgubio ritam, a drugi su igrali dobro. On je danas u PSG-u, kao i svi igrači mora biti spreman da se stavi na raspolaganje kada je potrebno. Vjerujem da će na kraju ostati sa nama", izjavio je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cavanijevo ime se, podsjetimo, ponajviše povezuje sa Napolijem i Atletico Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi