Riad Bajić asistirao, ali koloniji bh. fudbalera to nije bilo dovoljno

Prvenstvo Turske

Riad Bajić asistirao, ali koloniji bh. fudbalera to nije bilo dovoljno

E. Škorić

U današnjem susretu 27. kola turske Super lige Genčlerbirligi je ugostio Konyaspor i savladao s 2:1.

Bio je to duel ekipa koje su malo iznad opasne zone, a domaćin je današnjim trijumfom napravio dobar korak u borbi za goli život, dok će Konyaspor biti u opasnosti do kraja sezone jer ima tek bod više od ekipa iz opasne zone.

Genčlerbirligi je golom Sia poveo u 60. minuti, da bi samo dvije minute kasnije Riad Bajić dodao do Jevtovića, ovaj izjednačio na 1:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Važna tri boda domaćoj ekipi donosi Ozdemir golom u 83. minuti.

Važno je napomenuti da su četvorica bh. fudbalera nastupala u gostujućem timu od prve minute. Pored Bajića, igrali su Deni Milošević, Amir Hadžiametović, i Mario Aničić. Izuzev Miloševića, svi su odigrali cijeli meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi