9

Komentari (9)

manijaci_____
tbra
BetonskiMozgovi
Druže Nogometaš gubiš se k'o abdest.
Hakkinen
Hakkinen
Bravo Riade Bajiću..... Bravo momak
Zasto bravo kada i ne znas kakav je to gol, jer nema video priloga o tome golu.
Hakkinen
@Nogometas FUDBALER o čemu ti pričaš tj pišeš?
I ne kaci se na moje komentare majke ti tvoje.
Bravo jer imam mogućnost da vidim pogodak a tvoj problem što ne možeš da vidiš.
Vodi svoja posla drug okani se mene živ bio.
L.p
Izgleda da imas problema sam sa sobom, imam pravo komentarisati onako kako ja mislim, kao sto bilo ko ima pravo komentarisati na moje komentare, izgleda ti je dosadno, pa ne znas sta ces sam sobom, vidim kriva je Korona Virus pa ne mozes izaci vani da nekoga maltretiras, pa si naso mene, ukoliko i pokusas dati bilo koji komentar na ovaj moj komentar, pravi cu se da te uopste ne primjecujem, jer nisi vrijedan ijednog moga slova napisanom u ovom odgovru, hajd vozdra, ti kultura i ponasanje to su dva pojma.
Hakkinen
**** off i ti i Korona. A ti si onaj vidovnjak što vidi i zna na danjinu stanje BH fudbala. Jeste u pravu si ja i kultura ko nebo i zemlja i SKINI SE SA MOJIH KOMETARA MAJKE TI TVOJE. Hajjj razligu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.