Riad Bajić večeras stiže u Tursku: Već sutra potpisuje sa novim klubom?

Pridružuje se Edinu Višći

Riad Bajić večeras stiže u Tursku: Već sutra potpisuje sa novim klubom?

Nekadašnji fudbaler Željezničara Riad Bajić se vraća u tursku Super ligu. On bi već sutra trebao proći ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Basaksehirom.

Bajić je, inače, proteklog ljeta iz turskog Konyaspora prešao u Udinese za oko 5.5 miliona eura, ali se u Italiji nije naigrao, pa se sada ponovo vraća u Tursku.

Ipak, Udinese još uvijek nije spreman prodati Bajića, već će ovaj 23-godišnji napadač u Basaksehir stići na posudbu do kraja tekuće sezone.

Da li će Basaksehir imati opciju otkupa Bajićevog ugovora po isteku posudbe još uvijek nije jasno, ali su turski mediji u prethodnom periodu špekulisali i o takvoj mogućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Riad Bajić će se u Basaksehiru pridružiti još jednom bh. fudbaleri Edinu Višći. Basaksehir je trenutno vodeća ekipa turskog šampionata i ima velike ambicije u ostatku sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti