Ribery: Povratak fudbalu je za mene vrlo emotivan trenutak

Fudbaler Bayerna ponovo u timu

Ribery: Povratak fudbalu je za mene vrlo emotivan trenutak

Jedan od najboljih fudbalera Bayerna Franck Ribery se prije nekoliko dana vratio u puni trenažni proces.

Francuski reprezentativac je zbog povrede bio van stroja čak devet mjeseci, a njegvom brzom oporavku nadali su se svi u taboru njemačkog prvaka.

"Ovo je emotivan trenutak za mene. Biti ovdje prvi put nakon dugog izbivanja je nešto sjajno i presretan sam zbog povratka treninzima i fudbalu", rekao je Ribery za zvaničnu stranicu Bayerna, nakon čega je dodao:

"Uvijek je bitno ostati jak i stabilan. Lijepo je ponovo raditi sa ekipom, posebno kada imate ovakve saigrače. Svi su mi pružali podršku dok sam bio povrijeđen i poželjeli su mi toplu dobrodošlicu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Franck Ribery je posljednju utakmicu za Bayern odigrao još 11. marta, kada je Bayern na svom terenu ugostio Šahtar.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.