Ribery Vidalu: Brate, nemaš pojma koliko ćeš nedostajati, ti si poseban čovjek

Čileanac u Barci

Ribery Vidalu: Brate, nemaš pojma koliko ćeš nedostajati, ti si poseban čovjek

E. Škorić

Iskusni francuski nogometaš Franck Ribery emotivno se oprostio od Artura Vidala.

Čileanski veznjak karijeru nastavlja u Barceloni, objavio je katalonski klub sinoć. Vidalov odlazak teško pada Riberyju, koji je očigledno imao poseban odnos sa nekadašnjim igračem Juventusa.

"Brate, ne znaš koliko ćeš mi nedostajati! Za mene si ti najbolji čovjek i pravi primjer vrijednosti i principa. Ponosan sam što sam igrao s tobom", rekao je Ribery, pa je dodao:

"Želim ti sve najbolje u budućnosti, ti si pravi ratnik i to je zaista rijetkost u našoj profesiji".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vidal će u ponedjeljak obaviti ljekarski pregled u Barceloni i potpisati ugovor na tri godine. Čileanski reprezentativac je u dresu Bayerna od 2015. godine odigrao 79 mečeva i postigao je 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi