Ricardo Quaresma na Instagramu: Upravo su mi rekli da me više ne žele...
(Foto: EPA)

Bešiktaš donio odluku

Ricardo Quaresma na Instagramu: Upravo su mi rekli da me više ne žele...

M. Šljivak

Portuglac Ricardo Quaresma nakon četiri godine napušta Bešiktaš.

Iskusni 35-godišnji fudbaler danas je na Instagramu objavio kako mu je predsjednik istanbulskog kluba poručio da se na njega više ne računa i da može ići.

"Predsjednik kluba me upravo obavijestio da me više ne želi u klubu. Trenutno radim na rješavanju ovog problema, a u narednim danima ću odluku o svojoj budućnosti objaviti na press konferenciju. Hvala vam na razumijevanju i podršci", napisao je Quaresma.

Tako će legendarni Portugalac morati da napusti klub nakon četiri godine i vjerovatno će potražiti novi sredinu.

U karijeri je ovaj fudbaler promijenio veliki broj klubova. Karijeru je počeo u Sportingu iz Lisabona, a igrao je još za Barcelonu, Porto, Inter, Chelsea, Al Ahli.

Za Bešiktaš je igrao u dva navrata ukupno šest godina, a u 226 odigranih utakmica upisao je 38 golova i 78 asistencija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi