Svijet mu se divi, ali ne i italijanska legenda: "To što je uradio nema veze s talentom"
Antonio Cassano kritikuje Richarlisona koji je trenutno glavna tema u Brazilu.

Kritike za Richarlisona

Svijet mu se divi, ali ne i italijanska legenda: "To što je uradio nema veze s talentom"

E. Ganibegović

Richarlison je odigrao sjajnu utakmicu protiv Srbije, postigao najljepši gol prvenstva do sada, ali sada je dobio kritike od italijanske legende, Antonija Cassana.

Prije dva dana Brazil je s 2:0 savladao Srbiju u prvom kolu Mundijala u Kataru.

Junak Karioka bio je Richarlison koji je postigao oba pogotka, a drugi je bio pravo umjetničko djelo.

Postao je glavna tema u svojoj zemlji, ali i svijetu. Dive mu se zbog gola koji je postigao, ali sada je dobio propisne kritike.

Nije previše oduševljen time bio Antonio Cassano, legendarni italijanski napadač.

Oglasi

"Istina je da je imao loš prijem lopte onda su uslijedile te makazice. To nema nikakve veze sa talentom brazilskih napadača.

Drugi gol je postigao na prazan gol. Da, Conte ga drži u Totenhemu samo kao svog telohranitelja", rekao je Cassano, prenosi Corriere dello Sport.

Cassano je inače poznat po tome što voli sve i svašta da komentariše, a nedavno je uputio velike pohvale za našeg Edina Džeku.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Džeko je šampion. Rijetko to kažem, uvijek je zabijao, pobjeđivao je gdje god je stigao. U samom svjetskom vrhu tu su Benzema, Lewandoski, Aguero, tu je i on. On je kompletan igrač, može sve. Može igrati sam ili sa svima u napadu, centralno ili široko", rekao je Cassano, pa je dodao da bi direktor Intera Beppe Marotta morao da što prije sredi novi ugovor za Bosanca.

"Marotta mora otići kući i sklopiti mu ugovor. Džeko mora da ostane u Interu i tačka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi