Richarlison o životu u Engleskoj: Djevojke su jako zgodne!

Oduševljen na Otoku

Richarlison o životu u Engleskoj: Djevojke su jako zgodne!

Edmir Škorić

Dvadesetdvogodišnji brazilski reprezentativac Richarlison priznao je da mu se sviđaju djevojke u Engleskoj.

Richarlison je 2017. godine iz rodnog Brazila stigoa u Watford, a život na Otoku se mladom napadaču brzo dopao.

Nakon sezone provedene u Londonu, preselio se u Liverpool i sada je igrač Evertona.

"Prva godina u Engleskoj bila je stvarno komplikovana. Nisam mogao lako da se prilagodim toj temperaturi. Na terenu su se tresle noge, uši...", kazao je Richarlison, dodavši:

"Moja kulinarska kultura toliko se razlikuje od engleske kuhinje da se ne mogu naviknuti na ono što ovdje jedemo. Kad sam stigao u Watford, izgubio sam oko pet kila jer nisam volio domaću hranu".

No, ima kako kaže i prednosti Engleska.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ima dosta pametnih i obrazovanih ljudi, a djevojke su jako, jako zgodne!", priznaje Brazilac.

Richarlison je trenutno s Brazilom na Copa Americi, a sljedeće sezone želi s Evertonom napasti vrh tabele i plasman u Ligu prvaka, mada je to jako teško u konkurenciji sa Liverpoolom, Unitedom, Chelseajem, Arsenalom, Tottenhamom, Cityjem...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi