Richarlison na treningu ponizio saigrača iz reprezentacije
Richarlison je sjajnim potezom prevario Neresa

Atmosfera je bila sjajna uoči meča protiv Venecuele ali kasnije...

Richarlison na treningu ponizio saigrača iz reprezentacije

S. Pašalić

Reprezentacija Brazila je sinoć odigrala samo 0:0 protiv Venecuele u 2. kolu Copa Americe.

Brazilci su bili veliki favoriti i napadali su tokom cijele utakmice te su čak i dva puta postigli gol, ali je oba puta glavni sudija na asistenciju VAR-a ponštio golove.

Tako su igrači Brazila bili razočarani rezultatom nakon utakmice, ali na treningu uoči ove utakmice situacija je bila drugačija.

Richarlison i David Neres su bili dobro raspoloženi, a igrač Evertona je sjajnim potezom 'ponizio' Neresa koji je zatim završio na zemlji, a Richarlison je ovo proslavio sa Danijem Alvesom dok su ostali igrači Brazila 'padali' od smijeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi