4

Komentari (4)

user1644415954
Murinjo bi morao platiti odštetu zbog ne profesionalnog ponašanja.
Zulfikar
Murinjo je obicni šarlatan koji nije ni svjestan sta je mogao prouzrokovati. Sta bi bilo da je situacija eskalirala i da je se prolila krv ovog igraca, kako bi diticni tada reagovao? Mislim da je cak i Lakatovic za njega gospodin.
Za ovo je kriv ono smece od trenera José Mourinho, kad mu ne ide on napada igrace, on je namjerno okrivio Karsdorpa, za svoj neuspjeh, ne daj boze da se sta lose desi ovome igracu, Mourinho bi bio sukrivac, zato sto je podgrijao negativno rasplozenje kod navijaca Rome prema ovome igracu. Morinho uvijek trazi krivicu u drugome kad mu ne ide, zato mi je odvratan.
user1644415954
Nula od trenera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.