Rifet Kapić novi igrač FK Sarajevo!
(Foto: FK Sarajevo)

Stigao na posudbu

Rifet Kapić novi igrač FK Sarajevo! · Zvanično

M. Šljivak

Rifet Kapić novi je fudbaler Sarajeva.

Ovaj 23-godišnji veznjak dogovorio je sa Bordo timom saradnju na šest mjeseci, a u vodećem timu Premijer lige BiH nastupaće kao posuđen igrač švicarskog Grasshoppersa.

Tim sa Koševa će imati pravo da otkupi ugovor ovog fudbalera na kraju sezone, a sigurno da će Kapić predstavljati pojačanje za ekipu Husrefa Musemića.

"Sretan sam i zadovoljan povratkom u Sarajevo. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje stručnog štaba i da pomognem saigračima u ostvaranju zajedničkih ciljeva", rekao je Kapić.

Kapić je prošao omladinsku školu Sarajeva. Ipak, 2014. godine se odlučio na odlazak u Istru, a zatim je nastupao za češki Varnsdorf, slovenačku Goricu.

Grasshoppers ga je u protekloj polusezoni poslao na posudbu u moldavski Sheriff.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Logavina
Idemo po duplu krunu!
18 0
vanja8
Dobro nama dosao majstore...Aferim Hadžija
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi