Dobre vijesti: Kapić je mnogo bolje, detaljnje pretrage na UKCS

Veznjaku Sarajeva pozlilo tokom meča

Dobre vijesti: Kapić je mnogo bolje, detaljnje pretrage na UKCS · Saznajemo

E. Čaušević

Sarajevo je danas poraženo na svom terenu od Tuzla Cityja (0:1), ali je meč obilježio detalj kada se Rifet Kapić srušio na teren.

Naime, početkom drugog poluvremena na Koševu smo gledali zaista ružne scene jer se veznjak domaćeg tima tokom jedne akcije srušio na teren.

Kapić je imao loptu u svom posjedu i kada ju je dodao srušio se na teren, a sudija je odmah pozvao ljekarski tim da uđe.

Oni su pokazali pomoć igraču Sarajeva, a potom je i spiker na stadionu pozivao hitnu pomoć da dođe na teren. Sve to je trajalo nekoliko minuta, a onda se hitna pomoć konačno pojavila.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapić je vozilom hitne pomoći prebačen na KCUS, a kako saznajemo iz izvora bliskih klubu Kapić se sada dobro osjeća i što je najvažnije nije životno ugrožen.

Veznjak Sarajeva će ostati još neko vrijeme u bolnici gdje će mu biti odrađene detaljnje pretrage kako bi se utvrdio razlog zašto mu je pozlilo tokom meča.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Jah bjedluka u kosevskom krmetnjaku. Nemaju ni za hranu igracima, padaju ko slamke. Gdje vam je amidja, obeco vam je milione hahahahahahahahahahahahahahahaha
2 13
_0pasan99
Ja nesposobniju prvu pomoc u zivotu vidio nisam.Prvo od neozbiljnosti da Autom hitne pomoci do, pa do medicinskog osobljs koji su spori kao puz.Nadam se da nece Kapić nece imat' neke posljedice od ovog'.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi