Riječi Verrattijevog brata bi mogle razočarati velikane
FOTO: EPA

Govorio za L'Equipe

Riječi Verrattijevog brata bi mogle razočarati velikane

Pred uzvratni meč osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a za L'Equipe je govorio Stefano Verratti, brat zvijezde francuskog kluba.

Iako se Marco Verratti (24) u posljednje vrijeme sve više dovodi u vezu sa prelaskom u brojne velikane, sudeći prema riječima njegovog brata Stefana eventualni transfer ovom trenutku nije u planovima italijanskog fudbalera. 

"Moj brat uvijek poštuje tim za koji igra. Mislim da kada bi mogao, da bi ostao do kraja karijere u Parizu. Njegov sin je tu rođen, a i njemu samom se dopada sam grad", izjavio je Verrattijev brat i dodao da očekuje da će se i Marco jednog dana okušati u Kini.

"Prema mom mišljenju, Marco će se vratiti u Italiju samo ako PSG riješi da ga proda. Moja procjena je da će se on na zalasku karijere vratiti u Pescaru da završi karijeru, ali i da će prije toga provesti nekih godinu dana u Kini", dodao je brat veziste PSG-a. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je, bez dvojbe, jedan od najtraženijih fudbalera na svijetu. Špekuliše se da će PSG pristati na njegovu prodaju samo ukoliko se pojavi klub koji bude spreman za njega izdvojiti minimalno 85 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi