Verratti: Želim ostati u PSG-u

Demantovao špekulacije

Verratti: Želim ostati u PSG-u

Italijanski fudbaler Marco Verratti u posljednje vrijeme se sve češće pominje u kontekstu odlaska iz PSG-a.

Za njegove usluge su zainteresovane brojne ekipe, a u prvom redu Juventus, Bayern Minhen, Real Madrid i Barcelona. Ipak, Verratti je za francuske medije otkrio da želi ostati u PSG-u.

"Želim ostati. Dio sam projekta kakvih nema mnogo u Evropi. Moj san je da osvojim Ligu šampiona sa PSG-om. Moram se zahvaliti treneru jer uvijek ima vjeru u mene i pušta me da igra. Trenutno se osjećam veoma dobro i bez problema mogu da odigram tri meča tokom sedmice, a da ne osjećam nikakve probleme. U modernom fudbalu najvažnija je stvar da ste fizički dobro spremni i da nemate problema sa povredama", rekao je Verratti.

Podsjetimo da je ovaj vezni fudbaler u PSG stigao na ljeto 2012. godine iz Pescare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi