Rijeka 12. oktobra na Pecari protiv Širokog Brijega

Riječani uveličavaju proslavu rođendana Širokog Brijega

Rijeka 12. oktobra na Pecari protiv Širokog Brijega

Hrvatski viceprvak HNK Rijeka uveličat će proslavu 70. rođendana Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Prijateljska utakmica Široki Brijeg - Rijeka, koja će se odigrati u petak, 12. oktobra 2018. godine na stadionu Pecara s početkom u 18 sati, imat će i humanitarno obilježje s obzirom na činjenicu da će svi oni koji dođu na proslavu ovoga velikog jubileja „Plavo-bijelih“ moći donirati priloge za potporu u radu Domu za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju „Marija - naša nada“.

Ovom prigodom također će biti upriličen i službeni oproštaj klupske legende Wagnera.

Iz Širokog Brijega su ranije najavili da će u narednom periodu na Pecari gostovati i zagrebački Dinamo, kako bi uz vjerne navijače i sportske prijatelje na dostojan način obilježili 70 godina ponosa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BIHZm@j
Veci su hrvati ovi iz listice od rijecana, i ako im se kompas razbatalijo davnih dana :)
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti