Rijeka bez problema protiv Rudeša

Gosti bez imalo nade na Rujevici

Rijeka bez problema protiv Rudeša

S. Mlaćo

Nogometaši Rijeke u susretu 20. kola 1.HNL savladali su večeras na Rujevici Rudeš sa 2:0, te tako na najbolji mogući način okončali polusezonu.

Već u šestoj minuti Riječi su poveli preko Acostya, te je to bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu veliki broj prilika za domaće, a jednu je iskoristio u 64. minuti Vešović i pogodio za 2:0. Konačnih 3:0 u sudijskoj nadoknadi postavio je Puljić.

Bh. napadač Zoran Kvržić zamijenjen je u posljednjim sekundama meča, kada je priliku dobio Jasmin Čeliković. U dresu Rudeša svih 90. minuta na terenu je proveo Mumaer Svraka, nekadašnji kapiten sarajevskog Željezničara.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

1. HNL, 20. kolo:

Rijeka - Rudeš 3:0 (1:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi