Hajduk uništava Rijeku

Furiozna igra Splićana

Hajduk uništava Rijeku

H. Zilić

U toku je jadranski derbi u 34. kolu HNL-a.

Rijeka je dočekala Hajduk, a gosti iz Splita igraju furiozno.

Nakon prvog poluvremena Splićani vode sa 0:3.

Za 0:1 pogodio je Livaja iz penala u 13. minuti, a isti igrač u 37. minuti pogađa za 0:2, na 0:3 povisio je Mikanović u 41. minuti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Od 20 sati očekuje nas derbi Dinama i Osijeka, a nakon ovih utakmica do kraja HNL-a ostala su još dva kola i očekuje nas totalna ludnica u borbi za titulu između Dinama i Hajduka, možda i Osijeka.

Ako Osijek bude slavio na Maksimiru u posljednja dva kola tri ekipe ulaze u dva boda razlike, očekuje nas do kraja i derbi Dinama i Hajduka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...koga zanima ova kukuruz liga?...zamislite na hrvatskom portalu vijest "Tuzla City unistava Leotar"...kolike su sanse da to procitate,ja mislim 0%,dok nas ovdje redovno bombardujete nebitnim klubovima iz komsiluka...
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi